Et godt medarbejderportræt har større værdi, end du måske lige går og tror 📸

Se kampagnen her:

Et godt medarbejderportræt har større værdi, end du måske lige går og tror 📸 

Selvfølgelig handler det om at vise eksisterende og potentielle kunder virksomhedens ansigt udadtil, men i sidste ende påvirker det hvordan I vil blive betragtet som virksomhed og brand. Derfor er det en kæmpe fordel at have billeder i høj kvalitet, der deler samme udtryk og derved støtter op om den røde tråd, I har i jeres kommunikation 🔥

Hvis I f.eks. vælger at tage alle billeder med en telefon, så viser I omverden at i måske springer over hvor gærdet er lavest og vælger den hurtige løsning - og det vil i jo ikke have. 

Gode medarbejderportrætter kan på flere områder styrke virksomheden, men for medarbejderen kan et godt billede også have stor betydning. For medarbejderen betyder et godt billede, at det kan bruges andre steder end internt, som eksempelvis her på LinkedIn, hvilket igen skinner tilbage på virksomheden. Det skaber interesse omkring brandet og styrker medarbejderens tilfredshed med arbejdspladsen - Professionelle billeder vil derfor i sidste ende kunne afspejles i omsætningen🚀📈

For kort at opsummere: Et godt medarbejderbillede har større værdi, end du måske lige går og tror! Så er jeres medarbejderportrætter i høj nok kvalitet? Eller føler du, at virksomhedens portrætter godt kunne trænge til en opgradering? 
Den næste korte periode kører jeg med en kampagne rettet mod netop medarbejderportrætter. Det er altså en pris, som man ikke kan finde andre steder, så tjek linket ud og lad os tage en snak om, hvad jeg kan hjælpe netop jer med.

Forrige
Forrige

8 tips til et godt medarbejderportræt

Næste
Næste

Vil du have bedre kvalitet på dine Instagram posts?