Nyt logo

Jeg har længe gået og tænkt, at jeg skulle have en til at kigge på mit logo. Jeg begyndte sponsorere Aalborg Padel, og fik mit logo trykt på deres holdtrøjer. En alletiders mulighed for at sprede budskabet om min virksomhed, men jeg kunne hurtigt se at mit logo simpelthen ikke passede ind. Deres trøjer er med sorte og hvide striber, og mit logo blev meget utydeligt. Kort fortalt; man kunne slet ikke se det. 

Kan du spotte mit logo?

Så jeg kiggede rundt i mit netværk, og fik hurtigt fat i en grafiker, der tilbød at give mig en hjælpende hånd med. Måske det var af medlidenhed, men om ikke andet utroligt værdsat 😅

Sarah ejer og driver virksomheden menci studio og har virkelig øje for detaljerne. Vi havde en snak om hvordan jeg opfatter Hedegaard Foto som brand og hvor jeg ønsker at bevæge mig hen som “kunstner”. En kategori jeg før det møde ikke havde set mig selv i, men familiefotografering, billeder til cv og videoproduktion kræver selvfølgelig en vis grad af kreativitet. Sarah præsenterede sine tanker for mig, og kom med en række fede forslag til mulige logoer. 

Menci Studio er et kunstunivers med minimalistisk og abstrakt kunst, med unik kunst, som jeg i hvert fald ikke har set før. Du kan tjekke Sarahs værker ud her.

Sammen kom vi frem til det endelige logo, og jeg er ovenud tilfreds! Jeg er så taknemmelig for hjælpen med at få mine tanker til noget konkret. 

Så her er mit nye logo. Jeg håber I kan lide det 

Forrige
Forrige

Tech-Torsdag

Næste
Næste

Ny hjemmeside