Generelle vilkår

1. Generelt

 1. De følgende vilkår er gældende for alle Hedegaard Fotos leverede tjenester. 
 2. Vilkårene gælder alle opgaver medmindre andet er aftalt med Hedegaard Foto

2. Ansvar

 1. Hedegaard Foto er ikke ansvarlig for manglende dækning af dele af arrangementet, i tilfælde af begivenheder der er udenfor fotografens kontrol (force majeure). Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, forkerte angivelser af adresser, forsinkelser forvoldt af kunden eller kundens gæster, vejret, restriktioner på lokation, trafikale forhold, afspærringer, uheld og tyveri 
 2. Hedegaard Foto kan ikke gøres ansvarlig for baggrunde og lysforhold, der forringer kvaliteten af det bestilte arbejde eller helt umuliggør opgaven
 3. Hedegaard Foto kan ikke stilles til ansvar for ikke at have fotograferet dele af arrangementet, herunder enkeltpersoner eller genstande.
 4. Det er, medmindre andet er tydeligt skriftligt aftalt, kundens ansvar, at indsamle tilladelser til at fotografere på de ønskede lokationer hvis dette kræves. 
 5. I tilfælde af, at fotografen ikke kan møde op og fuldføre opgaven som aftalt pga. en skade, sygdom, en ulykke eller lign. som er udenfor fotografens kontrol, vil fotografen gøre alt i fotografens magt for, at finde en afløser.
 6. I det tilfælde, at alle de digitale filer går tabt, bliver stjålet eller ødelagt, af årsager udenfor fotografens kontrol, inklusiv, men ikke begrænset til harddiskfejl, kamerafejl og lign. vil hele beløbet blive tilbagebetalt. I tilfælde af, at en del af billederne går tabt, vil der blive udregnet et procentvist tab, og denne andel vil i disse tilfælde blive trukket fra den oprindelige pris.
 7. I tilfælde af, at kunden aflyser med fotografen mindre end 3 måneder før den aftalte dato, så vil 50% af det samlede beløb blive opkrævet og sker aflysningen under 1 måned før arrangementet opkræves det fulde beløb. 

3. Ophavsret

 1. Alle billeder og video taget af Hedegaard Foto er beskyttet af ophavsretsloven
 2. Modtager du som kunde link med billeder og video giver det begrænset brugsret over indholdet, hvilket betyder at kunden frit må printe billederne, og dele indholdet på sociale netværkssider og deres egen hjemmeside, blogs osv.
 3. Det er ikke tilladt at videresælge eller benytte redigerede billeder i kommercielle sammenhænge uden skriftlig tilladelse fra Hedegaard Foto. 
 4. Det er ikke tilladt at ændre på de redigerede billeder uden fotografens tilladelse og fotografens navn må ikke optræde i sammenhæng med eventuelle udleverede uredigerede billeder.
 5. Hedegaard Foto forbeholder sig ret til, at bruge udvalgte billeder på sin egen hjemmeside, Facebook, Instagram med mindre andet er skriftligt aftalt.

4. Behandling af personoplysninger

 1. Hedegaard Foto behandler personoplysninger om dig, herunder dit navn og kontaktoplysninger i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning herom. Hedegaard Foto behandler oplysninger med henblik på at kunne opfylde den indgåede aftale. 
 2. Hedegaard fotos persondatapolitik findes på hjemmesiden hedegaardfoto.dk